0 Продукт0.00лв.

Нямате артикули в количката.

ЗАНЗИ ФИТОБИМБИ СПРЕЙ 100МЛ

28.90лв.

Спрей, който предпазва кожата на детето от ухапвания/ужилвания на комари, мухи и др. Занзи Бимби Спрей против насекоми 100 мл Фармалайф Рисърч представлява репелентен спрей, подходящ за използване и при новородени, тъй като се отличава с естествен състав и високо ниво на безопасност. Занзи Бимби не е мазен, не цапа, абсорбира се бързо от кожата, като я и овлажнява. В следствие от съвместното действие на активните си съставки Занзи Бимби създава защитен биофилм, предпазващ от ухапвания от насекоми и от други агресивни външни влияния, предизвикващи дразнене и/или сенсибилизация. Занзи Бимби се отличава не само със своето превантивно действие, но и с облекчаващия си ефект при третиране на вече ужилено/ухапано място. С приятен аромат. Без алкохол. Без камфор. Без ментол. Без парабени. Без PEG или DEET. Без изкуствени оцветители. Без ароматизатори.

Състав:

Масло от сладък бадем; Дикаприл етер; Октилдодецил миристал; Масло от цитронела; Токоферил ацетат (витамин Е); Гераниол; Масло от дъхаво мушкато; Цитронелол; Масло от лавандула; Лимонен; Линалол; Масло от лютива мента; Масло от ароматна лицеа; Лецитин; Токоферол; Аскорбил палмитат; Евгенол; Фарнезол; Кумарин; C12-C15 алкил бензоат

Без алкохол, камфор, ментол, парабени, PEG или DEET, изкуствени оцветители и ароматизатори.

Начин на употреба:

Напръскайте директно на откритите части на тялото – лице, шия, ръце, крака. Можете да размажете и с ръка. След известно време повторете процедурата. Избягвайте контакт с очите, устата и лигавиците. Само за външно приложение.  Да не се използва след изтичане на срока на годност.

1 налични

Сравни

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ЗАНЗИ ФИТОБИМБИ СПРЕЙ 100МЛ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Категория: