0 Продукт0.00лв.

Нямате артикули в количката.

ВИРАСУТ гел охлаждащ 50г./обрив при варицела/

19.40лв.

Вирасут на Ceumed е специален продукт в гелообразна форма, който се използва за успокояване на кожата чрез бързо хидратиране, има охлаждащ ефект, намалява досадния сърбеж при варицела, ограничава разчесването, предпазва от появата на белези и ускорява процеса на заздравяването на кожата. Вирасут е патентована формула, базирана на синергичното действие на glycerol и glycol, затворени в карбомерна структура. Ефективността му се дължи на хидратиращото действие на глицерина (glycerol), естествен продукт от синтеза на мазнините. Основни негови свойства са да овлажнява и успокоява. Глицеринът е свързан с още един съседен diol (диол), а това подобрява хидратирането и поносимостта и не се налага използването на консерванти и подобрители. Полиакрилатната касетъчна структура, в която е поставена тази формула подсилва ефективността на осмозата. Гелообразната консистенция наподобява тази на водата, което позволява по-дълбоко проникване, като така се постига по-дълготрайно охлаждане и хидратация на кожата.

Състав: 

Glycerin, peg-8, caprylyl glycol, sodium polyacrylate, carbomer, sodium hydroxide and purified water. не съдържа консерванти.

Начин на употреба:

Преди употреба отстранете предпазното фолио от отвора под капачката на Вирасут.

Измийте и добре подсушете ръцете.
Нанася се върху кожата с леки масажни движения.
Само за външна употреба. Може да се използва за цялото тяло, лицето и слабините. Да се избягва контакт с очите и лигавиците.

налични

Сравни

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ВИРАСУТ гел охлаждащ 50г./обрив при варицела/”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Категория: